Jotka ovat niin tärkeitä, että pidämme niistä kiinni silloinkin, kun se näyttää liiketoiminnan kannalta riskiltä.

Kotimaisuus

Suomi tarjosi meille tavallisten työläisperheiden lapsille turvallisen kasvuympäristön, mahdollisti koulunkäynnin ja avasi ovet maailmalle. Niinpä meille on itsestään selvää, että me omalla toiminnallamme tahdomme tukea Suomea. Kotimaisuus merkitsee meille taetta turvallisuudesta, vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja laadusta. Käyttämällä kotimaisia toimijoita pystymme työllistämään välillisesti useita suomalaisia yrityksiä. Pyrimme jokaisessa valinnassamme kotimaisuuteen.

Vastuu

Kannamme vastuumme kaikessa tekemisessämme. Lupaamme asiakkaillemme laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Seisomme lupaustemme takana. Kannustamme vastuulliseen kuluttamiseen. Kannamme vastuun myös arkisissa valinnoissa. Valitsemme vaihtoehdoista vastuullisen, kotimaisen ja kestävämmän.

Välittäminen

Välitämme ympäristöstämme, mutta ennen kaikkea ihmisistä ympärillämme, asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme. Välitämme kotimaastamme ja kotimaisista yrityksistä. Tahdomme olla turvaamassa kotimaista tuotantoa ja lisäämässä työpaikkoja Suomeen.