Toimintamme perustuu kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja avoimuuteen

HUICIAn sydäntä lähellä on Suomalainen yrittäjyys ja työ. Kaikki toimintamme perustuu kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Kun suunnitellemme tuotteemme kotimaisuus edellä, voimme olla varmoja myös yhteistyökumppaniemme toiminnan vastuullisuudesta.

Olemme sitoutuneet kotimaiseen tuotantoon ja tahdomme toimia suunnannäyttäjinä tekstiilialan kotimaistamisessa. Suomessa on valtavasti ammattitaitoa, työ on arvostettavaa ja laadukasta. Hankkimalla tuotteet ja palvelut kotimaisilta yrityksillä, olemme mukana lisäämässä työtä Suomeen.

Suosimme lähituotantoa

Meille kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tuotteen suunnitellaan ja valmistetaan kautta linjan kokonaan Suomessa. Myös tuotteissamme käytetty materiaali valmistetaan Suomessa. Teemme vahvasti yhteistyötä lähellä toimivien yritysten kanssa, jolloin pystymme myös pienentämään ympäristöön kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia esim. kuljetusvälimatkoja.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu lähituotantona Jyväskylässä. Käyttämiemme kankaiden valmistus Orivedellä. Muut toimintaan liittyvät oheismateriaalit tulevat nekin läheltä. Yhteistyö valmistajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on avointa, välittävää ja tiivistä.

Kestävää kotimaista

Haluamme tarjota asiakkaillemme kotimaisen, aikaa ja kulutusta kestävän vaihtoehdon. Sanomme ei massatuotannolle ja pikamuodille. Tarjoamme vaihtoehtoja, jotka kestävät ja ovat pitkäikäisiä. Tuotannossa kiinnitämme huomiota hukan minimoimiseen, valmistamme pieniä eriä. Oheismateriaaleissa kiinnitämme huomiota kierrätysmateriaalien käyttöön.

Meidän kaikille tuotteillemme on myönnetty avainlippumerkki.