Toimintamme perustuu kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja avoimuuteen

HUICIAn sydäntä lähellä on Suomalainen yrittäjyys ja työ. Kaikki toimintamme perustuu kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Kun suunnitellemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, voimme olla 100% varmoja myös yhteistyökumppaniemme toiminnan vastuullisuudesta.

Olemme sitoutuneet suomalaiseen tuotantoon ja tahdomme toimia suunnannäyttäjinä tekstiilialan kotimaistamisessa. Suomessa on valtavasti innovatiivista ammattitaitoa, työ on arvostettavaa ja laadukasta. Hankkimalla tuotteet ja palvelut suomalaisilta yrityksillä, olemme mukana lisäämässä työtä Suomeen.

Suosimme lähituotantoa

Teemme vahvasti yhteistyötä lähellä toimivien yritysten kanssa, jolloin pystymme myös pienentämään ympäristöön kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia kuten kuljetusvälimatkoja.

Tuotteiden suunnittelu tapahtuu Jyväskylässä. Kaavoitus tehdään yhteistyössä Espoolaisen ompelimomme mallimestarin kanssa.

Vaatteiden valmistuksesta vastaavat ammattitaitoiset ompelimot Espoossa sekä Jyväskylässä.

Kankaat kudotaan Orivedellä, värjätään ja viimeistelykäsitellään Nivalassa.

Painatukset ja merkkaukset tehdään ihan naapurissamme Muuramessa.

Muut toimintaan liittyvät oheismateriaalit tulevat nekin Suomen rajojen sisäpuolelta. Logoetiketit ja pesumerkit Lahdesta. Kiitoskortit Lahdesta ja tarramateriaalit Muuramesta. Pakkausmateriaalit Helsingistä. Oheismateriaalit valitsemme aina ekologisuus edellä.

Yhteistyömme valmistajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on avointa, välittävää ja tiivistä.

Kestävää Suomesta

Lähituotannon eettisyyttä ei voi korostaa liikaa. Me olemme ylpeitä siitä, että olemme rangastaneet itsemme suomalaisen tuotannon kanssa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kotimaisen, aikaa ja kulutusta kestävän vaihtoehdon. Sanomme ei massatuotannolle ja pikamuodille. Suunnittelemme ja valmistamme kestäviä ja ajattomia klassikoita. Tuotannossa kiinnitämme huomiota hukan minimoimiseen, valmistamalla pieniä eriä. Mallistojamme kasvatamme harkiten ja hitaasti.

Meidän kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu sekä Design from Finland -merkki.